Hyppige spørgsmål

Lokalplan

Der kommer ofte spørgsmål til hvordan grundejerforeningen forholder sig til hegn, stakit, taghældning etc. Alt dette er udenfor grundejerforeningens varetagen. Der skal I selv søge viden i den gældende lokalplan, der findes på Skanderborg kommunes hjemmeside her

Tryk på linket ude i højre side "Hent lokalplan pdf", hvorefter du kan læse den gældende lokalplan for vores forening.

Obs. på at der er forskellige regler for forskellige dele af foreningen. Du finder overbliksbillede på sidste side i pdf'en.

 

Snerydning

Da der har været en del henvendelser til grundejerforeningen Sønderskoven om snerydning af vejnettet vil vi gøre opmærksom på at grundejerforeningen skal holde stierne i de grønne områder saltet, gruset og ryddet for sne.

Det er Skanderborg kommune der har vedligeholdelspligten og snerydningen af de kommunale veje, så hvis der er noget der ikke bliver udført skal I henvende jer til Skanderborg kommunes tekniske forvaltning.

 

Parkering på vendepladser

Lige et kort oprids af hvor du må stille bilen, når du kommer træt hjem fra arbejde.

Vi får fra tid til anden forespørgsel på, om det er lovligt at parkere på vores utallige vendepladser i foreningen - og nej, det er det ikke.
Det skal være muligt for bl.a. udrykningskøretøjer, varebiler, lastvogne, personbiler, elbiler etc. at bruge pladsen til at vende på; deraf navnet vendeplads.
Så hvis politiet en dag kører rundt i foreningen, så har de fuld ret til at lægge en lille hilsen i forruden.

Her er et link til reglerne i lidt mere spiseligt format:

https://www.bolius.dk/saadan-maa-du-parkere-paa-villaveje-og-i-boligomraader-88290

 

Nyttige links

Skanderborg kommune
Lokalavisen Skanderborg